Árlista Reklámtábla és egyéb nyomtatások

 

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatással vagy számítógépes betűkivágással készített öntapadós matricákat különböző minőségű és vastagságú reklámhordozókra kasírozzuk.

Habosított PVC tábla: kültérre és beltérre, fehér, UV stabil. 2-10mm.

Siko: (polisztirol) lemez: beltérre, és kültérre fehér. Vastagság: 0,5-5 mm.

Akril lemez: kültérre és beltérre, víztiszta/opál, plotterfóliás dekoráláshoz, display és világítódoboz gyártásához.

Matrica készítés, nyomtatás, vágás
Matricákat digitális nyomtatással készítjük. Méretük és formájuk tetszőleges lehet. Nyomtatás után körbevágja a gép egy tetszőleges kontúr alapján.

Padló matrica: A padlóra, járdára, peronokra, beltéri sportrendezvények pályáira ragasztott strapabíró hirdetés, amelyen bármilyen grafika megjeleníthető A padlógrafikákat lamináló fóliával látjuk el a külső hatások elleni védelem érdekében.

Molinó, építési háló, plakát nyomtatás

Molinó: Reklám célú molinó ponyva gyártását vállaljuk. Bannerek, óriás díszítések, közterületi vagy beltéri információk, reklámok kihelyezésére szolgálnak. Színtartóssága 2-3 év. Gyűrűs rögzíthetőségénél fogva egyszerű kihelyezni, jól szállítható, összetekerhető, mobil.

Építési háló: Az építési reklámháló, a közterületen használatos ambient reklámhordozók leglátványosabb eleme. Jellemző tulajdonsága, hogy az épület homlokzatát borítva az épületből a kilátást biztosítja, azonban közterületről tekintve a kreatív tartalma jól látható és takarja a felújítási munkálatokat, vagy a nem kívánatos felületet. Mérete ellenére a súlya könnyű, szélsőséges időjárásnak ellenáll.

Plakát: A plakát nyomtatás egy igen dinamikusan fejlődő üzletág. Ma már a digitális technológiáknak köszönhetően nemcsak cégek, hanem magánszemélyek részére is készülnek egyedi, akár egy fotóról nagyított plakátok (például nagyméretű porté fotók, régi térképek, tervrajzok, tabló, stb.)

Plasztik 3D betűvágás

A plasztikus emblémák PVC anyagokból készülnek. Egyaránt használhatóak kül illetve beltéri dekorációs elemként.

Zászló és textil nyomtatás

Zászló: Cégek lógóinak megjelenítésére használt vászonfelület, gyakori kelléke a kiállításokon, rendezvényeken való megjelenésnek. Anyaga műanyag alapú, vízlepergető poliészter zászlóselyem, amelyre nyomtatással kerül a felirat vagy lógó .
 

Anyagmintáink