Szőnyeg bérlés
Posted By :Date :Szerző | 01-24-2017
    Több féle lehetőséget tudok ajánlani a lábtörlő szőnyeg bérlésre. 1,  EGYSZÍNŰ STANDARD SZŐNYEG : A szőnyeget nem kell megvásárolni csak a cseredíjat, kell megfizetni alkalmanként. Országszerte sok helyre elmegyünk, de vannak helyek ahol még nincs szőnyegünk, ezért kérem tüntessék fel a helyiség nevét ahol a cserét kérik.  2,  LOGOZOTT EGYEDI SZŐNYEG LEHETŐSÉGEK / 2 db kell a rendszeres cseréhez / amit az ügyfél vásáról meg, így a saját tulajdonába kerül és Mi cserélgetjük a megadott intervallumban. Országszerte sok helyre elmegyünk, de vannak helyek ahol még nincs szőnyegünk, ezért…
részletek
0 Comments
Rendszeres mosás egyedi szőnyegekre
Posted By :Date :Szerző | 01-24-2017
A rendszeres mosáshoz csereszőnyeget is érdemes készíttetni, ebben az esetben nem marad az üzlet szőnyeg nélkül a csereidőszakban, ilyenkor mindig van egy tiszta szőnyeg a mosodában, amire kicserélik a koszos szőnyeget. Ez gumialjú standard és logós szőnyegre is vonatkozik. A mosógép befogadóképessége miatt a legnagyobb mosható szőnyeg mérete 200x300 cm. Ennél nagyobbat csak szőnyegtisztítóban tudnak mosni, mert ott nem mosógéppel, ha nem kézi géppel mossák a szőnyeget.  Országszerte sok helyre elmegyünk, de vannak helyek ahol még nincs szőnyegünk, ezért kérem tüntessék fel a helyiség nevét ahol a cserét kérik. 
részletek
0 Comments
Alkalmi mosás egyedi szőnyegekre
Posted By :Date :Szerző | 01-24-2017
A gumialjú lábtörlő szőnyegeket érdemes 2-3 havonta – szennyeződéstől és időjárástó függően – nagyipari mosodába kimosatni. Szőnyegmosodánk vállalja a szőnyegek elszállítását és kitisztítását, és pár nap múlva tisztán a szőnyeg visszaszállítását. A nagyipari mosógép befogadóképessége miatt, a legnagyobb mosható szőnyeg méret 200x300 cm . Ennél nagyobbat csak szőnyegtisztítóban tudnak mosni, mert ott nem mosógéppel, ha nem kézi géppel mossák a szőnyeget. Országszerte sok helyre elmegyünk, de vannak helyek ahol még nincs szőnyegünk, ezért kérem tüntessék fel a helyiség nevét ahol a cserét kérik. 
részletek
0 Comments