Tapolcsányi Helgagyógymasszőr
Posted By :Date :Szerző | 02-06-2017
"Már régóta törtem a fejem, hogy mivel tudnám egyedivé tenni a szalonom. Egy lakberendező barátnőm ajánlotta a reklamszonyeg.hu-t. Az Ő tanácsára kerestem meg a céget. Az első egyeztetések után kiderült, hogy ez teljesen nekem való lesz. A vendégeim a szalon belsejében már nem jöhetnek be cipővel és a masszázságy mellett is jól tudom használni. De a bejárathoz is tettünk, így már amikor belépnek, akkor is tudják, hogy nálam vannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
részletek
0 Comments
Csordás KatalinCsodavirág Bt.
Posted By :Date :Szerző | 02-01-2017
"Gyönyörű lábtörlőt varázsoltak az üzletembe. Aki bejön mindenki megkérdezi, hogy hol csinálták. Amellett, hogy szinte minden koszt megfog már a bejáratnál, teljesen egyedi lett az üzletem. Van aki még hónapok múlva is emlékszik, hogy járt nálam és nem csak a csokraimat emlegeti, hanem az üzletet is."
részletek
0 Comments
Mercz ZsomborEzüstcsillag Kft.
Posted By :Date :Szerző | 02-01-2017
"Hihetetlen profizmussal álltak a munkához. A végeredmény pedig magáért beszél. Az irodába bejövő kuncsaftokat egyedi, reprezentatív környezetben tudjuk fogadni. Hívásra jönnek és cserélik a szőnyeget, tisztán, hibátlanul kapjuk vissza mosás után. És ami a lényeg, hogy a színe egyáltalán nem fakul."
részletek
0 Comments