Logózott-feliratozott egyedi szőnyegek

Logózott-feliratozott egyedi szőnyegek

logózott feliratozott egyedi szőnyegeket, mindig az egyedileg megtervezett méretben és dizájnnal nyomtatják és vágják. A széles színválaszték, megengedi a színek keverését is. Így a cég logója biztos megfelelő lesz az elvárásoknak. És hűen tükrözi a cég arculatát.

A modern technikának köszönhetően a karakterek, betűtípusok és grafikai elemek pontos ábrázolása mellett a kontúrok, az árnyékok és a színátmenetek is megjeleníthetők a szőnyegen.

Az innovatív géppark kibővítésével egy új vágó plotterrel a szőnyegek bármilyen speciális alakú logót, formát elő tudnak állítani. Hatékonyan leszedi a szennyeződést minden időben. Ezeket az  emblémázott szőnyeget akár kültéren is használhatják!  Egyedileg nyomtatható, mosható, időjárásálló, víz lepergető, fény- és színtartó! 
A szőnyeget bárhol el lehet helyezni, például közvetlenül a bejárat területén, ami tökéletes  reklám felület, vagy célzott hirdetési intézkedésként a POS-n.  A 2 cm széles gumiszegélynek és a  csúszásmentes nitril gumi hátlapjának köszönhetően minimálisra csökken a csúszás és a balesetveszély.A szőnyegek csavart nylon száll szerkezetűek, ami segít a szennyeződés magában tartásában és a víz tárolásában. Könnyen tisztítható házilag és nagyipari mosógépekben is.

0 Comments

Mondja el véleményét!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .