Ahogy a szemetes edényt üríteni, úgy a lábtörlőt takarítani kell

Ahogy a szemetes edényt üríteni, úgy a lábtörlőt takarítani kell

Jó minőségű, hosszú garanciájú lábtörlőt válasszunk, hogy az megfelelően védhesse a többi burkolatot az idő előtti elkopástól és cserétől!

A lábtörlők takarítása bizony aztán fogós kérdés! A legtöbben itt véreznek el. Mert kis hazánkban lábtörlőt takarítani csak kevesen tudnak, legalább is sikerült elhitetni ezt a fél országgal!
Taglaltuk, hogy mitől jó a jó lábtörlő. Fő erénye, hogy nagyon kemény és nagyon erős műszálakból készül. Éppen ezért a takarítása a lehető legegyszerűbb. Nem kell babusgatni, finomkodni vele, hanem jól oda kell csapni neki! Porszívóval, slaggal, nagynyomású vízsugárral.
Sokakat persze mélyebben is érdekel a takarítás tudománya. Fontos, hogy ezeket a drága lábtörlőket megfelelő módon tartsuk karban, hogy sokáig szolgáljanak. Olyanok ők, mint a szemetes edény.

Addig tudja tárolni a szemetet, amíg tele nem lesz. Ki kell üríteni időben, hogy el tudja látni a
feladatát. Ha nem ürítem ki, akkor mellé potyog a szemét, koszos lesz körülötte minden. És persze ronda látvány is. Gondoljunk erre a hasonlatra, ha gyengélkedni látjuk lábtörlőnket. Egy jó minőségű, akár 5 kg port is össze tud gyűjteni és tárolni négyzetméterenként. Azt valahogy ki kell szedni belőle, különben hogyan várhatjuk el tőle a további hatékonyságot?

  1. Tűzött szálak
  2. Elsődleges hátlap
  3. Teherbíró hátlap
  4. Kosz tároló terület

Foglaljuk csak össze a jó lábtörlő ismérveit, hogy épül fel, hol tárolja a koszt?

  1. felfelé álló, tűzött szálak söprik le a koszt
  2. ezeket a szálakat egy ún. elsődleges hátlapba tűzik
  3. az elsődleges hátlapba tűzött szálcsomókat belevulkanizálják a teherhordó hátlapba, ami lehet PVC vagy gumi, ezek csúszásmentesek, erősen tapadnak a burkolatokra
  4. a kosz tároló terület a tűzött „fűcsomók” között van, innen, tehát elég mélyről kell jó eszközökkel kitisztítani azt

Gyakran takarítsuk, mert úgy szebb is, de legfőképp sokkal hatékonyabb!

0 Comments

Mondja el véleményét!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .