Ön is szereti a tisztaságot?

Ön is szereti a tisztaságot?

Ön is azt reméli, hogy a takarítási, felújítási költségek csökkenthetők?
A professzionális szennyfogó szőnyegek erre lettek kitalálva. Minőségi lábtörlők, amik a leggazdaságosabb megoldást jelentik.

Miért szükséges a lábtörlő?

Megkérdeztük az embereket mit gondolnak, ha a lábtörlőkről van szó. Azt vizsgáltuk, hogy milyen sztereotípiák kapcsolódnak hozzá. Önnek mi jut először az eszébe a szennyfogóról, vagy a lábtörlőről? A többség számára a lábtörlő hasznos és szükséges dolgot jelentett.
Mindent a szennyfogókról!

Hova milyen lábtörlőt tegyünk?

A jó lábtörlő olyan, ami képes egy sáros cipőtalpat akár baktérium mentessé is letisztítani. Olyan, ami elvégzi a piszkos munkát, de az eredményét magában tartja. Amelyik úgy gyűjti magába a koszt mint egy fedeles szeméttároló, de szinte hasonló egyszerűséggel lehet őt kitakarítani.

Bérelni vagy vásárolni?

Kontra és rekontra
Akár egy munkahelyet is megmenthet azzal, ha megfelelő minőségű és mennyiségű lábtörlőt használ. Érdekeli hol rejtőzik az üzemeltetési költségek között olyan összeg, melyet igazán hasznos és fontos dolgokra költhetne? Megmutatjuk!
Számszerűsítjük, hogy miért éri meg jobban lábtörlőt vásárolni, mint bérelni!Miért érdemes velünk dolgoznia egy tulajdonosnak, tervezőnek, kivitelezőnek, üzemeltetőnek, és marketinges cégnek? Magyar termék, magyar igényeknek megfelelően. Minőség, garancia (1-5 év), pontosság és megbízhatóság! Hozzáértés, szakértelem.
Ezek jellemeznek minket.

Mitől hatékony egy jó lábtörlő?

5 szabály, melynek betartásával biztos, hogy a leghatékonyabb és legtartósabb szennyfogó szőnyeget fogja kiválasztani Egy aktív lábtörlő megakadályozza a por és a sár széthordását.
De hát mitől lesz aktív és hatékony egy lábtörlő?
Nagyon egyszerű és banális kérdésnek hangzik, de érdemes végig gondolni. Azért használunk szennyfogó szőnyeget, hogy a bejáratnál tisztítsuk le a nagy koszt, ne hurcoljuk tovább a belső terekbe a sarat, piszkot.

Miért?

1. Nagyon zavaróan hatnak a látványos, nagy tappancs nyomok a kövön, szőnyegen. Nem jó érzés ilyen összetaposott, összerondított szobában, irodában, üzletben tartózkodni. Zavarja a szemünket, nem odavaló, koszos, lepukkant hatást vált ki.
2. Féltjük a parkettát, szőnyeget. Drága dolgok ezek. Hamar elkoszolódnak, bemattulnak, összekarcolódnak a sártól, piszoktól. Nehéz jól kitisztítani őket, nagy munka is, ráadásul még több pénz felújítani, főként kicserélni.
3. Úgy gondoljuk, hogy ha az ajtóban összegyűjtjük a koszt, akkor kevesebbet kell takarítani, és könnyebb is a takarítás. Nem keletkezhetnek olyan nagyon makacs, nehezen eltávolítható foltok a beltéri, kényesebb burkolatokon.

0 Comments

Mondja el véleményét!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .